Low & Slow
Dlho pečené mäso na Smokeri
Kto miluje grilované BBQ bude z "Low and Slow" nadšený. Vďaka dlhej a pomalej príprave je mäso dokonale krehké a perfektne dochutené.
Low & Slow
Kura, Rebrá, Koleno či Steak?
Technika "Low and Slow" jedna z najospevovanejších techník úpravy mäsa na grile, kedy doba prípravy sa pohybuje v hodinách.
Low & Slow
Pečieme a grilujeme v Podkove
Ochutnaj pomaly pečené mäso pri nízkej teplote na dyme z dubového dreva doplnené o chutné omáčky a chrumkavo vychytané prílohy.
Parkovanie
Vjazd do areálu dostihovej dráhy je uzavretý rampou. V prípade, že chcete zaparkovať priamo v reštauráci volajte na telefónne číslo:
Reštaurácia
PODKOVA grill staurant sa nachádza v areáli dostihovej dráhy v jej zadnej časti na Starohájskej ulici 29/B, 851 02 Bratislava - Mestká časť Petržalke.