Low & Slow

Dlho pečené mäso na Smokeri

Kto miluje grilované BBQ bude z "Low and Slow" nadšený. Vďaka dlhej a pomalej príprave je mäso dokonale krehké a perfektne dochutené.

Low & Slow

Kura, Rebrá, Koleno či Steak?

Technika "Low and Slow" jedna z najospevovanejších techník úpravy mäsa na grile, kedy doba prípravy sa pohybuje v hodinách.

Low & Slow

Pečieme a grilujeme v Podkove

Ochutnaj pomaly pečené mäso pri nízkej teplote na dyme z dubového dreva doplnené o chutné omáčky a chrumkavo vychytané prílohy.

Parkovanie

Vjazd do areálu dostihovej dráhy je uzavretý rampou. V prípade, že chcete zaparkovať priamo v reštauráci volajte na telefónne číslo:

Reštaurácia

PODKOVA grill staurant sa nachádza v areáli dostihovej dráhy v jej zadnej časti na Starohájskej ulici 29/B, 851 02 Bratislava - Mestká časť Petržalke.